9 september 2017 houden we de 18e editie van de ZwarteWaterRace

foto`s van 2016 zijn te vinden op http://zwartewaterrace2016.activecreations.nl/


Ook zin aan een echte wedstrijd. De Zwartewaterrace biedt deze kans.

De route heeft een afstand van ±15 kilometer. Dit betekent 15 kilometer roeien over rustig bevaren, kalm en breed vaarwater. Kortom de basis voor een “echte wedstrijd”. Want de race biedt volop mogelijkheden om de strijd met elkaar aan te gaan en je eigen race te roeien. Perfect om aan het einde van het seizoen de nodige punten binnen te slepen.

Dit jaar wordt de race tegelijk georganiseerd met de Zwartsluiziger zaterdag.

Dit garandeert grote aanloop van publiek en daarmee gezelligheid. Net zoals de voorgaande edities eindigen we met de finish in de Kolksluis en is er de gelegenheid om na te genieten op het terras van Café de Blizzard. Uiteraard verzorgen wij ook dit jaar weer een heerlijke roeiersmaaltijd.


Met trots kunnen wij melden dat de Zwartewaterrace dit jaar, volgens het nieuwe nominatiesysteem, genomineerd is voor alle klasses.
Dit geldt zowel voor de dames als de heren. Wil je de Zwartewaterrace ook beleven schrijf je dan HIER in. Vergeet je niet aan te melden voor de heerlijke roeiersmaaltijd. Organisatie ZwarteWaterRace: Hielke Feenstra e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  06-30099640

LET OP!! Inschrijving is mogelijk t/m 1 september (23:59). daarna telt het niet meer mee in de FSN uitslagen.


Programma:

 8:30 - 10:30 Kranen
11:00            Palaver
12:00            Start Race
13:30            Begin kranen
16:30            Roeiersmaaltijd
17:00            Prijsuitreiking